Zakonodaja EU o piškotkih
V skladu z Direktivo EU 2009/136/ES obveščamo uporabnike, ki želijo obiskati to spletišče, da je za dostop do sistema potreben piškotek. Če tega ne želite, ne dostopajte do spletišča. Piškotek bo shranil jezikovno nastavitev, ki ste jo izbrali, sicer pa ne bo shranil nobenih osebnih podatkov. Po letu dni bo potekel.

Novice

​Spomladanski sestanek uradnikov za zvezo je namenjen predvsem pripravi naslednjega sestanka Kontaktnega odbora. Leta 2018 bo sestanek Kontaktnega odbora 11. in 12. oktobra v Dubrovniku pod predsedovanjem hrvaške vrhovne revizijske institucije. Uradniki za zvezo so na sestanku 10. in 11. maja 2018 v Valletti na Malti pregledali najnovejše dogodke in dejavnosti, o katerih bo razpravljal Kontaktni odbor. Razpravljali so tudi o glavni temi letošnjega sestanka Kontaktnega odbora z naslovom Stiki z državljani EU – odpiranje vrhovnih revizijskih institucij.

Uradniki za zvezo mreže vrhovnih revizijskih institucij držav kandidatk in potencialnih kandidatk za vstop v EU so se sestali 9. maja 2018. Razpravljali so o izvajanju delovnega načrta mreže, prihodnjih dejavnostih ter zadevah v zvezi z upravljanjem.

Dubrovnik , 11/10/2018
To spletno stran upravlja Evropsko računsko sodišče.