No

Čelnici vrhovnih revizijskih institucija 27 država članica EU-a i Europskog revizorskog suda sastali su se od 13. do 14. listopada 2011. godine u Luxembourgu
 
 
 
Godišnji sastanak Kontaktnog odbora čelnika vrhovnih revizijskih institucija EU-a i Suda 2011. godine održan je u prostorijama Suda 13. i 14. listopada. Sastanku je nazočilo više od 80 delegata iz vrhovnih revizijskih institucija EU-a i Suda, kao i vrhovnih revizijskih institucija četiriju država kandidatkinja (Hrvatske, bivše jugoslavenske Republike Makedonije, Islanda i Turske) te predstavnika EUROSAI-ja i SIGME.
Sastanak je prvenstveno bio usredotočen na seminar o učinku vrhovnih revizijskih institucija EU-a i Suda na Europski semestar i na druge nedavne događaje na području gospodarskog upravljanja EU-om, uključujući reguliranje i nadzor financijskih sustava i institucija, državnih potpora financijskom sektoru i revizije mehanizama upravljanja krizom eura.

Seminar su otvorila trojica uvaženih gostiju govornika koji su u sklopu svojih funkcija bili duboko uključeni u zajedničke napore EU-a za prevladavanje gospodarske krize: Olli Rehn, povjerenik Europske komisije za ekonomska i monetarna pitanja; Vítor Constâncio, potpredsjednik Europske središnje banke; i Luc Frieden, ministar financija Velikog Vojvodstva Luksemburga.

Rasprava koja je uslijedila dovela je do izjave Kontaktnog odbora koja je upućena Europskom parlamentu, Europskom vijeću i Europskoj komisiji, kao i parlamentima i vladama država članica EU-a. Kontaktni odbor usvojio je i rezoluciju kojom potvrđuje poziv vrhovnim revizijskim institucijama država u eurozoni na omogućavanje prikladne vanjske javne revizije europskog mehanizma za stabilnost.