Szerzői jog

© Európai Számvevőszék, 2006−2023​​
 
 

Felelősség kizárása

Az uniós tagállamok legfőbb ellenőrzési intézményeinek és az Európai Számvevőszéknek a Kapcsolattartó Bizottsága semmilyen felelősséget nem vállal a honlap tartalmáért, amely kizárólag tájékoztatási célra szolgál. Nevezetesen:
  • az online dokumentumok nem hivatalosak. Csak a Kapcsolattartó Bizottság által elfogadott szövegek tekintendők hitelesnek;
  • a honlapon található információk nem minősülnek szakmai vagy jogi tanácsnak;
  • az uniós tagállamok legfőbb ellenőrzési intézményeinek és az Európai Számvevőszéknek a Kapcsolattartó Bizottsága törekszik arra, hogy a honlapon megjelenő információk naprakészek és pontosak legyenek, ezt azonban semmi módon nem tudja szavatolni. A tudomásunkra hozott hibákat megfelelő módon kijavítjuk.
  • az uniós tagállamok legfőbb ellenőrzési intézményeinek és az Európai Számvevőszéknek a Kapcsolattartó Bizottsága nem vállal felelősséget azért, hogy a honlapon fellelhető adatokat és információkat hogyan használják fel. Ezért azt tanácsoljuk a felhasználóknak, hogy az adatok – saját felelősségükre történő – felhasználásánál a lehető legelővigyázatosabban járjanak el.
  • e honlap információira hivatkozhatnak olyan külső honlapok, amelyekre az uniós tagállamok legfőbb ellenőrzési intézményei és az Európai Számvevőszék Kapcsolattartó Bizottságának nincsen rálátása, és amelyekért nem vállal felelősséget.